Web Analytics

Însoțit de un prieten, un argeșean și-a agresat fosta concubină. Reținuți amândoi

de | 13.05.2022 13:30 | Actualitate

Doi argeșeni au fost reținuți pentru lovire, violare de domiciliu și distrugere după ce, în această săptămână, au mers la casa fostei concubine a unuia dintre ei și au agresat-o pe ea și pe alte două persoane. De asemenea, cei doi bărbați, în vârstă de 30 și 31 ani, ar fi provocat daune și mașinii femeii.

„În ziua de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, și au reținut doi bărbați, de 31 de ani, din Albeștii de Muscel, respectiv 30 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 mai a.c., bărbatul de 30 de ani, însoțit de bărbatul de 31 de ani, ar fi mers la domiciliul fostei sale concubine, din Bughea de Sus, unde au agresat-o fizic, atât pe ea, cât și alte două persoane și ar fi provocat distrugeri autoturismului femeii.

În ziua de 12 mai a.c., după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *