Web Analytics

Înșelăciuni cu bijuterii false. Doi bărbați din Vâlcea au păcălit un argeșean

de | 25.11.2022 14:37 | Actualitate, Home

Sub povestea unei întâmplări neobișnuite, doi bărbați din județul Vâlcea au reușit să păcălească o persoană din municipiul Curtea de Argeș să cumpere bijuterii din metal comun la preț de bijuterii din metale prețioase. Cei în cauză au fost identificați și reținuți de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat.

În ziua de 24 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș și au reținut doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 14 octombrie a.c., doi bărbați, de 44 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, respectiv de 44 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea, ar fi indus în eroare un bărbat de 70 de ani, din Curtea de Argeș, cu privire la cumpărarea unui ghiul și a unui lanț din metal comun, prezentându-le ca fiind bijuterii din aur”, a transmis IPJ Argeș. Bărbații au obținut suma de 2.000 de lei în urma înșelăciunilor.

Citește și Restricții de circulație pe DN 7 Pitești-Rm. Vâlcea de Sf. Andrei și 1 decembrie

Citește și Un minor a comandat 15 kg de artificii pe internet

În ziua de 24 noiembrie a.c., polițiștii au făcut două percheziții domiciliare la locuințele celor bănuiți, unde au descoperit și ridicat sume de bani, precum și bijuteri din metal comun, similare cu cele utilizate la săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

După administrarea probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 noiembrie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole