Web Analytics
scris duminică, 14.08.2022

INS: Gazele s-au scumpit cu peste 70% într-un an

Potrivit Institutului Național de Statistică, gazele s-au scumpit cel mai mult în ultimul an, în condiţiile în care tarifele au fost mai mari cu 70,1% în luna iulie a acestui an faţă de iulie 2021. În topul mărfurilor nealimentare care au consemnat cele mai mari creşteri de preţ s-au aflat şi combustibilii, cu un avans al preţurilor de 35,63% în iulie 2022 faţă de iulie 2021, şi energia termică – plus 22,9%.

INS: Gazele s-au scumpit cu peste 70% într-un an

Citește și: Ministrul Digitalizării: “Primesc zilnic această întrebare: când scăpăm de dosarul cu șină? Nu se va întâmpla prea curând…”


În sectorul serviciilor, cel mai mult s-au scumpit transportul aerian – 34%, apă, canal salubritate – 20,9% şi transportul CFR – 20,9%. În iunie, cele mai importante creşteri ale preţurilor au fost consemnate la transportul CFR – 20,9%, gaze cu 8,1% şi serviciile de transport aerian – 6,2%. Serviciile de telefonie s-au ieftinit cu 0,08%, aceasta fiind şi sigura ieftinire în luna iulie din acest an faţă de iulie 2021.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită