Web Analytics
scris duminică, 14.08.2022

INS: Gazele s-au scumpit cu peste 70% într-un an

Potrivit Institutului Național de Statistică, gazele s-au scumpit cel mai mult în ultimul an, în condiţiile în care tarifele au fost mai mari cu 70,1% în luna iulie a acestui an faţă de iulie 2021. În topul mărfurilor nealimentare care au consemnat cele mai mari creşteri de preţ s-au aflat şi combustibilii, cu un avans al preţurilor de 35,63% în iulie 2022 faţă de iulie 2021, şi energia termică – plus 22,9%.

INS: Gazele s-au scumpit cu peste 70% într-un an

Citește și: Ministrul Digitalizării: “Primesc zilnic această întrebare: când scăpăm de dosarul cu șină? Nu se va întâmpla prea curând…”


În sectorul serviciilor, cel mai mult s-au scumpit transportul aerian – 34%, apă, canal salubritate – 20,9% şi transportul CFR – 20,9%. În iunie, cele mai importante creşteri ale preţurilor au fost consemnate la transportul CFR – 20,9%, gaze cu 8,1% şi serviciile de transport aerian – 6,2%. Serviciile de telefonie s-au ieftinit cu 0,08%, aceasta fiind şi sigura ieftinire în luna iulie din acest an faţă de iulie 2021.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...