Web Analytics

Iniţiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team îşi propune să servească 500.000 de copii şi tineri

de | 5.10.2017 09:55 | Actualitate

18 01# Eveniment internaţional organizat în Pitesti, jud. Arges de către Diana Claudia FILIP
În perioada 09 -15.10.2017, jumătate de milion de tineri vor fi serviţi în luna octombrie prin Iniţiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team. Seria de evenimente va începe pe plan mondial luni, 9 octombrie şi se va încheia duminică, 15 octombrie, în oraşele mari, dar şi în zonele rurale de pe plan internaţional.

Iniţiativa Globală pentru Tineret este o mişcare internaţională care constă în sute de evenimente comunitare gratuite cu subiecte variate, cum ar fi dezvoltarea leadershipului, anti-abuz, stima de sine şi altele pentru a ajuta tinerii din comunităţile din jurul lumii să se dezvolte.
În Piteşti – Argeş, Initiaţiva Globala pentru Tineret va fi găzduit de Diana Claudia FILIP din Pitesti. Evenimentul va fi susţinut în orice institutie unde sunt tineri intre 8 şi 18 ani.
„Prin Iniţiativa Globală John Maxwell Team, am avut ocazia să influenţăm azi liderii de mâine,” a spus Diana Claudia FILIP, Membru Certificat John Maxwell Team. „Cu John Maxwell am învăţat că leadershipul se dezvoltă zilnic, nu într-o singură zi. Obiectivul nostru este să instigăm în tinerii de azi un interes intenţionat şi continuu în ceea ce priveşte leadershipul.”
Pe măsură ce membrii se implică în comunităţile lor pentru a face o diferenţă, vor avea loc evenimente peste tot în jurul lumii! Contactează-mă acum pentru informaţii despre evenimentul care va avea loc în judeţul Argeş!

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii