Web Analytics

Inginerul Lulu-Ioan Mararu a lansat un volum de amintiri, poveşti, balade şi nuvele

de | 24.12.2014 21:52 | Cultură

Volumul de amintiri, povești, balade, nuvele, pilde și reflecții, intitulat Căutând iubirea, a fost primit luni, 15 decembrie, la Biblioteca Județeană Argeș, așa cum a fost scris – cu căldură și cu sentimentul că alunecarea în timp, la vârstele decantării, luminează și îmbogățește existența.
Autorul acestui periplu prin propria viață, ing. Lulu-Ioan Mararu, s-a prezentat – în fața prietenilor, a foștilor colegi de la Automobile Dacia și a consumatorilor de biografii și memorii – timid, dar hotărât să împărtășească măcar o parte din ceea ce, trăind din plin, l-a marcat.
Cracăul copilăriei, colț de rai moldovenesc, Bistrița cu plutele ei, casa părintească, primele iubiri, dar și primele suferințe din iubire, graiul neaoș, caligrafiat cu italice în carte, tocmai pentru a da consistență amintirii, relația vie cu istoria și cu eroii neamului, cu valorile noastre tradiționale, cu sacrul de care românul vechi este impregnat până în cele mai obscure detalii ale traiului cotidian, sunt prinse în pagini cu real talent.
D. P. MARTIN

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii