INFOTRAFIC: Circulație restricționată pe Autostrada A1 București-Pitești

de | 18.08.2021 13:36 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR informează că, astăzi 18 august a.c., pe sensul spre Capitală al Autostrăzii A1 București-Pitești, circulația este restricționată pe a doua bandă, între km.12-16, pe raza localității Ciorogârla., județul Ilfov pentru colectarea nisipului din panourile mediene.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Emilia Mateescu – apel pentru mobilizarea argeșenilor în sprijinul donării de sânge

De asemenea, la km 27-28, pe raza localității Bolintin-Vale,sensul spre Pitești, tot pe banda a doua va fi restrictionată pentru înlocuirea parapetului median în interval orar 08:00-16:00.

 

foto: descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed