Web Analytics
scris luni, 15.04.2024

Informare SC JOHANNES TRANS TT SRL

Această informare este efectuată de SC JOHANNES TRANS TT SRL ce intenționează să solicite de la ABA Argeș – Vedea aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității de „Construire pensiune P+1, amplasare bazin vidanjabil/fosa și puț forat”, comuna Rucăr, sat Sătic, județul Argeș.
Această investiție este nouă. Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta ape uzate menajere ce se vor colecta în bazin vidanjabil.

Informare SC JOHANNES TRANS TT SRL

Citește și A început dotarea unităților de învățământ special cu  echipamente IT, materiale didactice și mobilier

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la dnul Toma Johanes, tel 0786719545, dupa data de 29.04.2024, data estimată la care se va transmite solicitarea de aviz.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...