Web Analytics
scris luni, 03.04.2023

Informare. SC Girexim Universal SA

Această informare este efectuată de: SC GIREXIM UNIVERSAL SA, cu sediul în Mun. Pitești, Bdul. I.C. Bratianu, Bl A3, tel. 0248/211173, ce a solicitat de la ABA Arges-Vedea aviz de gospodărire a apelor modificator pentru proiectul „Instalație pentru tratarea și epurarea apelor uzate – CMID Albota, Județul Argeș”, localizat în municipiul Pitești, str. Zona străzii Turcești, jud. Argeș, în cadrul Depozitului de deșeuri solide Albota, județul Argeș.

Informare. SC Girexim Universal SA

Această investiţie este existentă, însă datorită faptului că decantorul lamelar (construcție din polipropilenă sub forma conică cu vârful în jos cu un volum de 9 mc) are o capacitate mult prea mică pentru decantarea propice, s-a solicitat avizului modificator, reglementat anterior prin avizul nr. 178/01.10.2021, astfel încât decantorul lamelar existent să fie înlocuit cu un bazin cu pereți din beton armat (Vu.= 2880 mc) cu același rol ca cel inițial.

Citește și Atenție, șoferi! Se fac reparații pe drumurile din Argeș

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa municipiul Pitești, str. Zona străzii Turcești, jud. Argeș, în cadrul Depozitului de deșeuri solide Albota, județul Argeș, după data de 04.04.2023.                             

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *