Web Analytics
scris joi, 28.07.2022

Inedit! Un angajat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a decis să intre în greva foamei

Situație inedită la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Acolo unde, un muncitor mecanic din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a decis să intre în greva foamei, joi, fiind nemulţumit de noul spaţiu de odihnă care i-a fost oferit de către conducere. Șefii parchetelor de pe lângă Tribunalul Argeș dar și de pe lângă Curtea de Apel Pitești au procedat într-un mod foarte democratic, ascultându-i doleanțele omului și apoi rezolvându-i revendicarea. Astfel încât, angajatul a renunţat la acţiunea de protest după ce a fost lăsat să revină la locul ocupat anterior.

<strong>Inedit! Un angajat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a decis să intre în greva foamei</strong>

De altfel, cu maximă celeritate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că la ora 9.30, Ion Bogdăneci, muncitor mecanic în cadrul instituţiei, a anunţat în scris că intră în greva foamei, fără a menţiona vreo nemulţumire sau revendicare.

Citește și Percheziții la o secție de poliție din Argeș, după un apel la DGA. Doi polițiști se află sub control judiciar

“Informarea scrisă a fost adusă la cunoştinţa conducerii PT Argeş în jurul orei 09:30, iar ulterior, la ora 09:50, jandarmii din dispozitivul de pază al unităţii, au anunţat că a fost efectuat un apel la SNUAU 112 de către domnul Bogdăneci Ion care a anunţat că, începând cu ora 10:00, va intra efectiv în greva foamei. La ora 09:55, conducerea PT Argeş a fost anunţată că d-l Bogdăneci Ion se află în faţa sediului unităţii, purtând la gât o bucată de carton pe care scrie Greva Foamei”, se arată în comunicat. Tot aici se mai precizează că prim-procurorul şi prim-procurorul adjunct au discutat cu bărbatul respectiv, încercând să afle motivele protestului său şi revendicările acestuia. De asemenea, el a fost invitat în sediu la discuţii cu privire la motivele protestului şi modalitatea de soluţionare a eventualelor revendicări.

“Domnul Bogdăneci Ion nu a fost în măsură să formuleze explicit vreo revendicare sau să sesizeze punctual vreo situaţie anume sau act care să îi afecteze drepturi sau interese legitime şi a refuzat continuarea altor discuţii”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Apoi, procurorul general adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a discutat cu Ion Bogdăneci şi a aflat că singura nemulţumire a sa se referă la spaţiul afectat repausurilor în cadrul programului de lucru. Acesta i-a fost pus la dispoziţie din data de 13 mai de către conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind vorba de un birou destinat repausurilor din activitate, utilizat de doi şoferi şi două îngrijitoare angajaţi ai parchetului.

Citește și Preţul incorect în cazul morţii unui tânăr din Argeş! 20.000 de euro pentru derularea cu superficialitate a unei cercetări penale

“La două luni după utilizarea acestui spaţiu, mai precis pe data de 12 iulie 2022, domnul Bogdăneci Ion şi-a exprimat în scris nemulţumirea cu privire la condiţiile oferite de noul spaţiu. În scurt timp, conducerea parchetului i-a adresat un răspuns scris în care a expus motivele pentru care noul spaţiu, spre deosebire de vechiul spaţiu de repaus, este adecvat utilizării cu această destinaţie, domnul Bogdăneci Ion refuzând primirea acestui răspuns. Precizăm că fostul spaţiu reprezenta o parte a unei încăperi de suprafaţă foarte redusă şi în care funcţionează două din cele patru centrale termice care deservesc cele patru unităţi de parchet care îşi desfăşoară activitatea în aceeaşi clădire”, a mai precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Pentru dezamorsarea conflictului, conducerea Parchetului îi va asigura bărbatului spaţiul pe care îl consideră adecvat, fiind vorba de cel ocupat anterior datei de 13 mai.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alina, la cum ai scris titlul, imi dai impresia ca ai lucrat la ePitesti..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită