Web Analytics

Incredibil, dar aşa este! Maşina pentru transport bolnavi de la Câmpulung e deservită de un singur ambulanţier, care are dureri de spate

de | 4.02.2021 13:11 | Actualitate

La Câmpulung, ambulanța care transportă bolnavii de la domiciliu la consult sau pe cei infectați cu Covid are în dotare un șofer cu vizieră, mască și dureri de spate, adică probleme cu coloana, după cum e exprimarea. Asta înseamnă că, dacă vine solicitare de la un suferind care nu se poate deplasa și care mai stă și pe la etajul patru și mai are și ceva kilograme în plus, soluția imposibilă ar fi ca mașina să urce pe îngusta casă a scărilor. Dar, cum nu se poate nici ca mașina să urce scări, nici ca bolnavul să zacă fără CT-ul făcut, mai sunt două soluții. Să apelezi la Pompieri sau la vecinii care a doua oară în mod cert nu vor mai fi de găsit acasă. Iar situația nu diferă nici atunci când apare o urgență, iar pacientul trebuie neapărat transportat la Mioveni sau la Pitești (nu la Câmpulung, că fostul manager și sindicaliștii au vrut Covid!). Și asta fiindcă, de regulă, pe mașina de la Ambulanță sunt un asistent șofer și o doctoriță care niciodată nu vor putea căra singuri câteva zeci de kilograme. Și nu cu targa, oricum, că nu intră, ci cu prelata, în ambele situații!
C.I.B.

Citește și Bolnavă de Covid şi internată la Valea Iaşului, o asistentă de la Ambulanţă îşi descrie coşmarul / Alina Bîrleanu: „Am fost impecabilă şi tot l-am luat!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii