Web Analytics

Incident cu o poliţistă şi un copac plin cu zăpadă prăbuşit în Pădurea Trivale

de | 14.01.2021 13:14 | Actualitate, Culise

Mare tevatură la început de săptămână, după ce a nins abundent și Regia Județeană de Drumuri a transmis un avertisment că, din cauza zăpezii, există pericol ca pe drumul spre Băbana copacii mai șubrezi să se prăbușească.
Prefectul a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, Direcția Silvică, poliția, pompierii și tot tacâmul. La solicitarea unora ca drumul să fie totuși închis pe perioada când se taie anumiți copaci sau se lucrează pentru degajare, prefectul s-a împotrivit de teamă să nu fie înjurat de populația din zonă. E de înțeles.
Un incident totuși s-a petrecut, el poate fi considerat și haios, însă se putea termina și cu o dramă. La un moment dat, un copac încărcat de zăpadă s-a rupt și crengile sale au lovit o polițistă de la Rutieră, care s-a prăbușit la pământ. Sărmana femeie a pierdut pistolul prin zăpadă și a trebuit să fie transportată la spital, pentru că suferise un atac de panică. Cât despre pistol, noroc că a fost găsit de cei de la Ocolul Silvic câteva ore mai târziu, altfel exista riscul să pice în mâinile vreunui descreierat care cine știe cum l-ar fi folosit.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Pistolul folosit în încăierarea romilor de la Bascov, dispărut fără urmă

Citește și „Eu aş fi scos pistolul şi l-aş fi folosit. L-am întrebat pe subcomisarul Iordache de ce nu a folosit arma”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii