Web Analytics

Începe Perfect Wedding! Cel mai mare târg de nunţi, la a 10-a ediţie

de | 21.03.2019 12:57 | Actualitate

# Evenimentul aniversar va avea loc la Casa Cărții Pitești, în perioada 29-31 martie
Cel mai mare târg de nunți va avea loc în perioada 29-31 martie, în spațiul expozițional de la Casa Cărții Pitești. Se anunță o ediție de excepţie, a 10 ani de Perfect Wedding. Este o ediție aniversară, iar pe miri îi așteaptă multe surprize: prezentări de modă, superrecitaluri, artiști consacrați, oferte speciale valabile doar în perioada târgului, superreduceri, tombole cu premii, demonstrații de hair style, spectacole de dans etc. Vor fi prezentate, de asemenea, cea mai scumpă rochie din târg, ca și cea mai spectaculoasă rochie de seară, prezentări cu notorietate, foarte așteptate de public. Printre premiile puse la bătaie este o rochie Altesse în valoare de 5.000 de lei! Recitaluri vor oferi Ansamblul Doina Bascovului, Katiusha, Formatia Reverence și Crinu Spataru.
La 10 ani, nimic nu este lăsat la voia întâmplării! Profesioniști în organizarea de evenimente, furnizori de echipamente și servicii! Rochii de mireasă de vis, rochii de seară, costume de ceremonie de înaltă ținută, accesorii… tot ce își dorește cineva pentru cel mai important eveniment din viață. Născut din dorința de a crea pentru miri un loc special în care să găsească, an de an, tot ce își doresc pentru visul lor, Perfect Wedding – cel mai mare târg de nunți din Argeș – a devenit un etalon atunci când vrei să organizezi un eveniment. Diversitatea zonelor din care vin expozanții, serviciile complexe, măiestria standurilor de prezentare, consilierea mirilor realizată de profesioniști, reducerile substanțiale din perioada târgului, demonstrațiile, recitalurile live și spectacolele oferite fac din Perfect Wedding un eveniment respectat.
Ajuns la cea de-a X-a ediție, târgul și-a atras, an de an, expozanți importanți din toate colțurile țării, ediția din acest an fiind onorată de furnizori din Argeș, București, Timișoara, Brașov.
Organizatorii vă așteaptă cu toate detaliile legate de eveniment, concursuri și premii pe pagina oficială de facebook a târgului: Perfect wedding – Cel Mai Mare Târg de Nunți din Argeș. Programul de vizitare: vineri – duminică, 10,00 – 21,00.
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii