Web Analytics

Începe „Cupa Argeşului la Box”

de | 27.09.2018 14:00 | Sport

Începe o nouă ediție a competiției naționale „Cupa Argeșului la Box”. Concursul este organizat de „C.S. PREDA Pitești”, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș. Iubitorii boxului, și nu numai, sunt așteptați în data de 3 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Pitești. Intrarea este liberă.
Evenimentul a ajuns la cea de a V-a ediție. În acest an, cele mai puternice 14 cluburi din țară vor participa și se vor desfășura 15 meciuri de tineret și seniori. Unul dintre organizatorii concursului, Octavian Preda, președintele „CS Preda Pitești”, speră că vor veni cât mai mulți oameni la concurs, inclusiv copii: „Consider că acest eveniment a devenit o tradiție în județul Argeș. Are un impact foarte mare asupra comunității, este foarte benefic atât pentru sportul de performanță, cât și pentru sănătate. Din edițiile precedente, am tras concluzia că s-a mărit clubul iubitorilor de box, și tot mai mulți copii au venit să urmărească concursul. Sper să fie un public cât mai numeros și, totodată, să ne onoreze cu prezența autoritățile locale din administrație, pentru că numai așa se va înțelege cât de benefic este sportul pentru comunitate”, a declarat Octavian Preda (al treilea de la stânga la dreapta).
La „Cupa Argeșului la Box” vor participa următoarele cluburi: CS PREDA PITEȘTI, CS MIOVENI, CSM PITEȘTI, CS DINAMO BUCUREȘTI, CS STEAUA BUCUREȘTI, CS TÂRGU JIU, CS PETROLUL PLOIEȘTI, CSM PLOIEȘTI, CSM CĂLĂRAȘI, CSM COMTECH SLATINA, CSM TÂRGOVIȘTE, CS BOX CLUB SIMION, CS CHIAJNA, CS RÂMNICU VÂLCEA, CS PANTERA ACADEMY BOXING.
Mari Tudor

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii