Web Analytics

Începe a opta ediție a turneului de tenis Comesad BCR Open Pitești

de | 30.07.2021 14:41 | Actualitate

În perioada 2 – 8 august, la Pitești, la baza sportivă Comesad are loc turneul de tenis de câmp Comesad BCR Open, ediția a VIII-a. Suprafața de joc este zgura, iar premiile totale sunt de 25.000 de dolari.

Turneul este organizat pentru a șasea oară în parteneriat cu BCR și va transforma și în acest an, pentru o săptămână, Piteștiul în centrul tenisului din România.

Comesad BCR Open este singurul turneu privat 100% care se desfășoară în România și reunește pe tabloul principal sportivi din 13 țări, 8 dintre ei fiind în top 500 clasament ATP.

Prima poziție pe tablou este CHUN HSIN TSENG (poziția 265 ATP), din Taipei, pe locul 2 fiind căștigătorul ediției anterioare a Turneului COMESAD BCR OPEN, românul Filip Cristian Jianu, numărul 324 ATP.

În calificări, programate pentru zilele de 1 – 2 august (conform calendarului turneului, de mai jos), sunt prezenți în majoritate jucători români, fapt ce le crește exponențial șansele de a accede la tabloul principal.

Începând de marți, 03.08.2021, meciurile vor fi transmise prin live streaming, iar meciurile de sâmbătă (7 august) vor fi transmise live pe pagina de facebook a turneului. Finala turneului, programată duminică, 8 august, va fi transmisă în direct pe DIGI SPORT.

Turneul poate fi urmărit și din tribune, cu respectarea cerințelor legale privind accesul la evenimentele sportive.

Calendar turneu

PROGRAM

SIMPLU

DUBLU

01 – 02 august Calificari
03 august Calificari finale Turul I
04 august Turul I Turul I
05 august Turul II Turul II/Sferturi
06 august Sferturi de finala Semifinala
07 august Semifinala Finala
08 august Finala

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii