Web Analytics

Încep să SCADĂ prețurile pe litoralul românesc! Din septembrie, se vor găsi camere şi cu 70 de lei pe noapte

de | 17.08.2022 10:06 | Actualitate, Home, Turism

La malul mării, petrecerile se ţin lanţ şi în cursul săptămânii. Un party cu spumă pe o plajă din stațiunea Costineşti a adunat laolalată zeci de turişti din toate colţurile ţării. Un motiv în plus de bucurie care aduce turişti pe litoral sunt tarifele la cazare din ce în ce mai mici. În Costineşti, cea mai aglomerată staţiune în acest sezon, prețurile au scăzut deja. „Avem oferte pentru toate gusturile. Preţurile sunt mult mai accesibile. Au scăzut. Avem şi turişti. Nu s-a terminat sezonul. Lumea vine, caută. Sunt reduceri destul de bune. De la 350 la 250 de lei, camer cu baie aer condiţionat, frigider. Adica toate dotările”, a declarat Ana Bolboceanu – proprietara unei pensiuni, conform observatornews.ro.

Citește și: CNSP estimează o creștere a câștigului net de 11,3% 

Un pachet de vacanţă all inclusive la un hotel de 4 stele din Eforie Nord, costă cel puţin 1.o00 de lei, pentru două persoane. „Noi oferim în continuare pachete în regim all inclusive. Asta înseamnă mese tip bufet, şezlonguri la plajă şi la piscină, petrecerea seara la piscina exterioară. Avem şi un centru SPA”, a declarat Idris Lacme – șef recepție. În staţiunea Mamaia multe hoteluri sunt ocupate la capacitate maximă.

„Sunt disponibile oferte, zile gratuite în perioada viitoare. De asemenea, după 20, tarifele încep să scadă cu până la 25%. Avem deja câteva hoteluri care au făcut această ofertă specială.

Citește și: Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a propus închiderea a 5 supermarketuri din sudul litoralului românesc

De la 1 septembrie, în general, tarifele vor scădea cu mult. Cred că se vor ajunge şi la peste 50%”, a declarat Ştefan Necula – manager agenție de turism. În septembrie, se vor găsi camere pe litoral şi cu 70 de lei pe noapte.

Sursa: observatornews.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *