Web Analytics
scris luni, 04.03.2024

Incendiu violent la Judecătoria Cornetu, din Ilfov

A fost o noapte de foc la Judecătoria Cornetu, din Ilfov. Clădirea instanței a fost cuprinsă de flăcări violente, care s-au extins cu repeziciune și au înghițit întreg acoperișul, pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Incendiu violent la Judecătoria Cornetu, din Ilfov

Citește și: Cutremurul din 1977: Un oraș întreg, ras de pe fața Pământului de secretarul PCR


Pompierii au intervenit cu forțe impresionante, însă lupta cu vâlvătaia nu a fost deloc ușoară. Au acționat atât din exterior, cât și din interior pentru a potoli incendiul. Flăcările care au izbucnit în sediul Judecătoriei Cornetu au fost zărite de oamenii care locuiesc în apropiere. În puterea nopții, au ieșit din case și, speriați, au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Citește și: Mărturiile tânărului care și-a ucis mama: se credea Dumnezeu și spunea că femeia e posedată


Pompierii au acționat cu nu mai putin de 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autoscări, o descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. La mai bine de două ore de când flăcările au izbucnit, pompierii încă lucrau la lichidarea incendiului, atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii. Cât de însemnate sunt pagubele materiale vor stabili anchetatorii, în urma cercetărilor. Specialiștii trebuie să stabilească și dacă focul a afectat dosare aflate în lucru la Judecătoria Cornetu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *