Web Analytics
scris miercuri, 11.10.2023

Incendiu pe aeroportul Luton, din Anglia. Sute de pasageri, blocați în terminal

Un incendiu devastator a cuprins aeroportul Luton, din Anglia, iar sute de pasageri sunt blocați în terminal. Patru pompieri și un angajat au ajuns de urgență la spital.

Incendiu pe aeroportul Luton, din Anglia. Sute de pasageri, blocați în terminal

Citește și: A nins în România. Unde s-a depus primul strat de zăpadă


Toate zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra au fost suspendate, iar oamenii au fost rugaţi să nu călătorească acolo, din cauza unui incendiu de proporţii în parcarea terminalului, transmite BBC. Parcarea Terminalului 2 a suferit „o prăbuşire structurală semnificativă”, potrivit serviciului de pompieri din Bedfordshire.

Citește și: Fost director din Ministerul Mediului, trimis în judecată. Ar fi luat mită un milion de lei de la un om de afaceri


Cincisprezece maşini de pompieri au intervenit la incendiul care a afectat jumătate din structura cu mai multe etaje şi a implicat numeroase maşini. Zborurile au fost suspendate până miercuri, la ora 12:00 BST, pentru siguranţa pasagerilor şi a personalului, precizează aeroportul. Patru pompieri şi un membru al personalului aeroportului au fost transportaţi la spital după ce au inhalat fum, iar o altă persoană a fost examinată la faţa locului. Sute de persoane sunt blocate în Luton în această dimineaţă, fără nicio modalitate de a ajunge acasă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *