Web Analytics

Incendiu la o locuință și accident rutier în aceeași zi la Dârmănești

de | 8.05.2019 10:45 | Actualitate

 

În ziua de 07.05.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni în localitatea Dârmănești atât la un incendiu izbucnit la o locuință, cât și la un accident rutier.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Dârmănești, sat Piscani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință. Echipajul SMURD a preluat o femeie de 74 de ani, care prezenta arsuri minore la nivelul feței și membrelor superioare. Au ars: materiale textile și mobilierul dintr-o cameră.

De asemenea, în aceeași zi, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Dârmănești, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier în care un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. În accident au fost implicate trei persoane, care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj al Ambulanței.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii