Web Analytics

Incendiu la o pensiune din Călimăneşti. Un angajat este căutat de pompieri

de | 4.02.2024 08:34 | Actualitate, Home

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă la o pensiune din Călimăneşti, opt persoane şi proprietarul reuşind să iasă din imobil, a anunţat ISU Vâlcea, scrie News.ro. La mansardă s-ar mai afla o persoană, un angajat al pensiunii. Proprietarul pensiunii a fost transportat la spital, având tăieturi din cauza unei ferestre sparte.

Citește și: Acuzaţii de trafic de copii în Republica Moldova, cu ramificaţii în România


„Pompierii militari intervin, în aceste momente, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimăneşti. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Staţiei de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ. A fost direcţionat spre locul evenimentului şi SVSU din localitate. La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum”, a transmis ISU Vâlcea.

Citește și: O mașină a luat foc în mers pe drumul expres Craiova-Piteşti


Din afirmaţiile proprietarului, în pensiune erau cazate 2 familii – 4 adulţi şi 4 copii, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană, un angajat. În acest moment incendiul este localizat, pericolul de extindere la alte clădiri din jur fiind îndepărtat. Continuă acţiunile de căutare a eventualelor persoane posibil surprinse în interiorul pensiunii, precum şi cele de stingere.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *