Web Analytics
scris duminică, 04.02.2024

Incendiu la o pensiune din Călimăneşti. Nouă persoane s-au autoevacuat, o persoană a murit 

Un incendiu a izbucnit duminică, 4 februarie, la o pensiune din Călimăneşti. Opt persoane şi proprietarul au reuşit să iasă din imobil, iar un angajat al pensiunii, aflat la mansardă, a fost găsit inconştient cu arsuri la mâini și ulterior a fost declarat decedat, a relatat news.ro. 
Citește și Bancnote false puse în circulaţie în România. Ce le deosebeşte de cele reale

Incendiu la o pensiune din Călimăneşti. Nouă persoane s-au autoevacuat, o persoană a murit 

„Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Staţiei de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ.  A fost direcţionat spre locul evenimentului şi SVSU din localitate. La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum”, a precizat ISU Vâlcea în primul mesaj după incident. 
Citeşte întreaga ştire: Incendiu la o pensiune din Călimăneşti. Nouă persoane s-au autoevacuat, o persoană a murit

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...