Web Analytics
scris duminică, 30.07.2023

Incendiu în Pitești. Zeci de persoane evacuate dintr-un restaurant și blocurile învecinate

Un incendiu a izbucnit la panourile fotovoltaice ale unui restaurant din Pitești, duminică după-amiaza. Este vorba de restaurantul La Butoaie, de pe strada Crinului, de unde 40 de persoane s-au autoevacuat și unde a ars generalizat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Incendiu în Pitești. Zeci de persoane evacuate dintr-un restaurant și blocurile învecinate

„40 de persoane s-au autoevacuat din incinta operatorului economic, iar pompierii au evacuat aproximativ 39 de persoane din cele două blocuri învecinate. Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o persoană care locuiește în apropiere de locul în care a izbucnit incendiul și a suferit un atac de panică”, a transmis ISU Argeș.

Citește și A condus beat în Pitești și a rămas pieton

Au intervenit pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu, dar în sprijin s-a deplasat și o autospecială de stingere de la Detașamentul Mioveni. În total, pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...