Web Analytics
scris joi, 08.06.2023

Incendii violente la Căteasca și Costești

În perioada 07.06.2023, ora 08:00 – 08.06.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 39 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost incendiile de la Căteasca și Costești.

Incendii violente la Căteasca și Costești

Astfel, pompierii de la Detașamentul Bradu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Căteasca, satul Recea. La locul solicitării au ajuns de urgență două autospeciale de stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, care au constatat că flăcările se manifestau la obiecte de mobilier și materiale textile depozitate într-un garaj, incendiul afectând tencuiala și o ușă din tâmplăria unei case din imediata vecinătate.

Citește și PNL. Sală de sport modernă la Școala Gimnazială „Nanu Muscel” din Câmpulung

Prin intervenția promptă a pompierilor, incendiul a fost localizat și lichidat operativ, evitând propagarea flăcărilor la întreaga locuință. Echipajul SMURD a asistat la fața locului o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 61 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior nefiind necesar transportul la spital.

Două echipaje de pompieri de la Secția Costești cu o autospecială de stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în orașul Costești în cazul unei sesizări de incendiu la o unitate de alimentație publică. Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la elementele combustibile din componența acoperișului și ale unui perete din apropierea unui cuptor. În urma evenimentului nu au rezultat victime, iar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă la întreaga construcție.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *