Web Analytics
scris joi, 09.11.2023

Incendii violente la Băiculești, Moșoaia și Băbana

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la mai multe incendii. Astfel, Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, în comuna Băiculești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că flăcările se manifestau violent la o anexă (fânar), pe o suprafață de aproximativ 120 mp și prezentau pericol de propagare la o locuință învecinată. În urma evenimentului, au ars generalizat fânarul și în jur de 400 baloți din plante furajere. Echipajul medical nu a identificat victime.

Incendii violente la Băiculești, Moșoaia și Băbana

De asemenea, pompierii Detașamentului de Pompieri Pitești au acționat în comuna Moșoaia, Calea Drăgășani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta într-o încăpere, unde au ars obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Prin intervenția operativă a salvatorilor, s-a reușit evitarea propagării flăcărilor la întreaga locuință. Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin, în vârstă de 78 de ani, care prezenta intoxicație cu monoxid de carton și a suferit atac de panică. În urma monitorizării, pacienta a refuzat transportul la spital.

Citește și Agresor sexual reținut la Pitești! O faptă scandaloasă pe scara blocului

Pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit și la o locuință din comuna Băbana, satul Slătioarele. În urma evenimentului, au ars elemente de construcție din lemn din structura acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 40 mp și s-a degradat învelitoarea din tablă a acestuia. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul prezenta pericol de propagare la întreaga locuință, iar prin intervenția promptă s-a reușit limitarea flăcărilor. În urma evenimentului nu au fost identificate victime.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *