Web Analytics

Incendii la vegetația uscată în mai multe localități din Argeș

de | 18.02.2019 11:45 | Actualitate

 

În ziua de 17.02.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii izbucnite la vegetația uscată.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în orașul Topoloveni, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 5000 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în orașul Costești, strada Târlești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2000 mp.

Unn echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Țițești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 2 ha.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Călinești, sat Văleni Podgoria, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 3500 mp.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, strada Sticlelor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată.

A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii