Web Analytics
scris miercuri, 10.10.2018

Incendii în Popești, Stolnici și Brăduleț

În ziua de 9.10.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Incendii în Popești, Stolnici și Brăduleț

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Popești, sat Popești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 3 ha de vegetație uscată și mărăciniș.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Stolnici, sat Cotmeana pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 30.000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Brăduleț, sat Galeșu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne. A ars magazia de lemne pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...