Web Analytics
scris miercuri, 10.10.2018

Incendii în Popești, Stolnici și Brăduleț

În ziua de 9.10.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Incendii în Popești, Stolnici și Brăduleț

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Popești, sat Popești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 3 ha de vegetație uscată și mărăciniș.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Stolnici, sat Cotmeana pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 30.000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Brăduleț, sat Galeșu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne. A ars magazia de lemne pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...