Web Analytics

Incendii în Leordeni, Dobrești și Pitești

de | 10.05.2019 12:58 | Actualitate

 

În ziua de 09.05.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unei locuințe. Au ars: nișa și cablul electric pe 30 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Dobrești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. A ars: funinginea de pe coș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce se afla parcat. Au ars: cablurile electrice, componente din cauciuc din compartimentul motor și farul din față-stânga.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii