Web Analytics
scris marți, 04.07.2023

Incendii la Rătești și Davidești

În perioada 03.07.2023, ora 08:00 – 04.07.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 41 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost incendiile de la Rătești și Davidești.

Incendii la Rătești și Davidești

Astfel, Detașamentul de Pompieri Bradu a fost solicitat să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit pe A1, km 87, în comuna Rătești. La fața locului, pompierii au constatat că flăcările au afectat o suprafață de teren de aproximativ 100 mp. În urma evenimentului nu au fost identificate victime.

Citește și Argeș. Tineri trimiși în judecată pentru furt de catalizatoare

De asemenea, pompierii de la Detașamentul Mioveni, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Davidești au acționat pe strada Verdele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Forțele de intervenție, ajunse la locul solicitării, au constatat că flăcările s-au propagat la construcție de la un incendiu izbucnit în apropiere, la vegetația uscată.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul, iar în urma evenimentului au fost afectate în întregime casa cu suprafața aproximativă de 40 mp și aproximativ 10 mp de vegetație uscată. Un echipaj SMURD a monitorizat la fața locului o persoană de sex feminin, care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport la spital.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *