Web Analytics

Incendii la Curtea de Argeș, Râca, Costești și Miroși

de | 2.10.2017 08:56 | Actualitate

incendii violenteÎn ziua de 1 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în orașul Curtea de Argeș, strada Militari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și fum dens la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 170 mp. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 170 mp precum și bunurile depozitate în podul construcției.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Râca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. La această intervenție a participat și un echipaj cu o autospecială de la SVSU Izvoru. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 60 mp și la grajdul învecinat, pe o suprafață de circa 30 mp. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală proprietarei de 42 de ani, care prezenta atac de panică și hipertensiune arterială. Au ars casa de locuit pe o suprafață de 60 mp, grajdul pe o suprafață de 30 mp, circa 2000 kg plante furajere și articole textile.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, strada Datculeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. Au ars acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 23 mp, 5 ml de gard din lemn și două anvelope.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Curtea de Argeș, strada C. Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară și o anexă. Au ars acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 50 mp și o anexă pe o suprafață de circa 20 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Miroși, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în podul unei locuințe. La această intervenție a participat și un echipaj cu o autospecială de la SVSU Miroși. A ars podul casei pe o suprafață de aproximativ 4 mp.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii