Web Analytics

Incendii la Costești, Bârla, Buzoești și Priboieni

de | 29.08.2017 08:29 | Actualitate

incendii contorÎn ziua de 28 august 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, cartier Zorile, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 5000 mp de vegetație la un proprietar, 200 mp de vegetație uscată și mărăciniș în lizieră de salcâmi la alt proprietar și 26 ml gard și 100 mp vegetație la al treilea proprietar.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Bârla, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și care s-a extins și la cimitir. Au ars: aproximativ 3000 mp de vegetație uscată și 300 kg de gunoi menajer, precum și 6 cruci din lemn și 500 mp de vegetație uscată din cimitir.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Buzoești, sat Ionești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un fânar. Au ars: acoperișul fânarului pe o suprafață de aproximativ 32 mp și 1000 kg plante furajere și aproximativ 250 pomi fructiferi.

Două echipaje de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni au intervenit în localitatea Priboieni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un contor electric. Au ars: firele electrice și contorul electric.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole