Web Analytics

Incendii la Bascov, Bradu, Bughea de Jos și Ciofrângeni

de | 12.02.2018 11:19 | Actualitate

incendii dumÎn ziua de 11 februarie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș;

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Bughea de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Ciofrângeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii