Web Analytics

Incendii în Pitești, Moșoaia, Costești, Mărăcineni și Merișani

de | 17.09.2018 13:35 | Actualitate

În perioada 14.09-17.09.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Pe 15 septembrie, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Moșoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

Duminică, 16 septembrie, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Victoriei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi. Au ars aproximativ 150 kg de gunoi menajer.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în orașul Costești, cartier Pârvu Roșu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Mărăcineni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5 mp de vegetație uscată.

Noaptea trrecută, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Merișani, sat Malu Vânăt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită. Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp și materiale combustibile (lemn, carton și hârtie.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii