Web Analytics

Incendii în Dâmbovicioara, Lunca Corbului și Câmpulung

de | 5.04.2018 08:36 | Actualitate

incendii agrÎn ziua de 4 aprilie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Dâmbovicioara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 2400 mp și 30 mp de arbuști.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Lunca Corbului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 1000 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Câmpulung, strada Revoluției, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj. Au ars: mase plastice și două cauciucuri aflate în interiorul garajului. Incendiul s-a propagat la garajul auto de la arderea vegetației uscate din interiorul cimitirului Grui.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii