Web Analytics

Incendii în Băbana, Rucăr, Mioarele și Bascov

de | 15.01.2018 09:35 | Actualitate

incendii agÎn ziua de 14.01.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Băbana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale proprietarei, de 35 de ani, care prezenta atac de panică, ulterior transportând-o la spital. A ars funinginea de pe coș.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, Punctul de Lucru Rucăr a intervenit în localitatea Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. A ars funinginea de pe coș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Mioarele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: tavanul din lemn al unei camere pe 5 mp și peretele construit din bârne și carton.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars: componente mase plastice și cauciuc la compartimentul motor și habitaclul autoturismului.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii