Web Analytics

Incendii de vegetație uscată în șase localități din județul Argeș

de | 19.09.2017 08:53 | Actualitate

incendii saseÎn ziua de 18 septembrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii izbucnite la vegetația uscată.

 

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Negrași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 25.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 10.000 mp vegetație uscată și mărăciniș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Țițești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, cu posibilități de propagare la lanurile de porumb și un releu de telefonie mobilă. Au ars aproximativ 20.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Călinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 500 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 600 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii