Web Analytics

Incendii în Cepari, Călinești, Hârsești, Bascov și Curtea de Argeș

de | 8.10.2018 11:07 | Actualitate

 

În ziua de 7 octombrie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș – Punctul de Lucru Tigveni au intervenit în localitatea Cepari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 47 de ani, care prezenta atac de panică, dar care a refuzat transportul la spital. A ars casa din paiantă pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Trei echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni și Detașamentul de pompieri Bradu au intervenit în localitatea Călinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 2 ha de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Hârsești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 5 ha de vegetație uscată și 1000 mp lan de porumb.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni au intervenit în localitatea Călinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. A ars anexa pe o suprafață de 15 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 10.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în municipiul Curtea de Argeș, b-dul Basarabilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric dintr-un apartament situat la etajul I. A ars tabloul electric.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii