Încăierare soldată cu vărsare de sânge la Popești. Trei persoane au ajuns la spital

de | 2.09.2019 14:57 | Actualitate

 

Trei persoane au ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni, în urma unui scandal, în comuna Popești, din judeţul Argeş. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital în stare de inconștiență după ce a fost bătut cu uluca.

Patru tineri din satul Slobozia Trăznitu, se aflau în satul vecin, Purcăreni unde s-au întâlnit cu doi fraţi, de 19 și 24 de ani și s-au luat la ceartă pe fondul unui conflict mai vechi.

Ca să se răzbune, un tânăr a spart geamul maşinii unuia dintre fraţi. Astfel s-a declanşat o încăierare care s-a lăsat cu vărsare de sânge. Fraţii care erau în inferioritate numerică şi-au chemat şi tatăl ca să se răzbune. A urmat o încăierare generală. Adversarii au rupt uluci din gard şi s-au lovit cu sălbăticie.

Martorii au sunat la 112 și când au ajuns poliţiştii la fața locului un tânăr de 23 de ani, se afla în stare de inconştienţă. Acesta era rănit la cap. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Alţi doi tineri, prieteni ai celui rănit grav au ajuns la Spitalul Costeşti având leziuni uşoare. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Costeşti au demarat o anchetă. În această dimineață, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au preluat ancheta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Principalul suspect este tânărul de 24 de ani, din satul Purcăreni cel care şi-a chemat tatăl în ajutor.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii