Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Încă un punct gastronomic local în Muscel

La cinci ani de când Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a permis înființarea și autorizarea punctelor gastronomice locale, asemenea afaceri au început să se dezvolte cu deosebire în zona Muscel, mai ales că inițiatorii acestora beneficiază de consultanță gratuită în cadrul unui program derulat de Fundația ”Conservation Carpathia”. Ultimul Punct Gastronomic Local a fost deschis luna trecută la Rucăr și este deținut de familia Nicolae, oferind mâncare gătită după rețete locale cu ingrediente din ferma proprie sau de la alți producători locali.
Comunele vizate de programul de consultanță sunt Dâmbovicioara, Rucăr, Dragoslavele, Stoeneşti, Valea Mare Pravăț, Bughea de Sus, Lerești, Nucșoara, Albeştii de Muscel, Arefu, Sălătrucu, Cetățeni.
Cătălin Ioan Butoiu

Încă un punct gastronomic local în Muscel

Citește și Conservation Carpathia: Până acum, 28 de zimbri au fost reintroduși în Munții Făgăraș

Citește și Conform unui studiu al „Conservation Carpathia”, în Făgăraş sunt 17-18 urşi/100 km pătraţi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *