Web Analytics

Încă un american la FC Argeș Basketball

de | 18.08.2022 10:07 | Actualitate, Home, Sport

La FC Argeș Basketball a venit un jucător de valoare: Josh Cunningham. Născut la Chicago, pe 11 august 1996, Josh măsoară 203 centimetri și evoluează la poziția 4.
Cunningham și-a început cariera profesionistă alături de ZZ Leiden, campioana Olandei. Sezonul 2019/2020 (anulat din cauza pandemiei) a consemnat prezențe atât în FIBA Europe Cup, cât și în NBA G-League, pentru echipa lui New York Knicks. Josh a semnat, apoi, în Noua Zeelandă, unde, pentru Southland Sharks (2020/2021) a avut medii de 14.7 puncte, 8.1 recuperări, 2.6 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.7 capace, cu 19.6 la eficiență.
Ultimul sezon l-a găsit pe Josh în lotul lui Borac Banja Luka. Alături de formația bosniacă, el a jucat semifinalele ABA League 2, competiție pe care a încheiat-o cu al doilea cel mai bun procentaj la aruncările de două puncte: 73%! Cu el în teren, Borac a avut parte de prestații solide în play-off-ul intern, încheiat pe locul al 4-lea.

Citește și: Simona Halep s-a retras de la Cincinnati


FC Argeș i-a transferat în această vară pe Tudor Fometescu, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic, Trey Freeman și Alin Andrieș, iar Mihai Gavrilă a revenit. Sub comanda lui Milan Mitrovic, noul antrenor al piteștenilor, vor evolua și Mihai Măciucă, Lucian Chirof, Radu Voinescu, Nikola Jevtovic, respectiv tinerii Valentin Dănescu și Flavius Ioniță.
Foto: Baschet.Ro

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole