Web Analytics

După razia lui Lasconi la bibliotecă, directorul a demisionat

de | 25.02.2021 13:08 | Actualitate, Politica si Administratie

Directorul Bibliotecii Municipale ”Ion Barbu” Câmpulung a demisionat după câteva zile de la expunerea sa în public realizată prin mijlocirea primarului Elena Lasconi. Preotul Fănel Ștefănescu conducea instituția de cultură de aproape 24 de ani, perioadă în care atât activitatea, cât și fondul de carte și facilitarea accesului la lectură au fost dezvoltate. Demisia, asupra căreia directorul Ștefănescu nu vrea să facă vreun comentariu, va deveni efectivă începând cu data de 8 martie. Inițierea actului are ca motiv și faptul că primarul Elena Lasconi a descins în bibliotecă în decembrie anul trecut, însoțită de o televiziune națională, și a susținut că preotul director a manevrat spre fals o cerere de concediu aparținând unei angajate a instituției, fiică a lui Ștefănescu. Biblioteca Municipală se află în coordonarea Consiliului Local Câmpulung, nu a Primăriei, însă cei 19 pitici membri ai legislativului local nu au reacție față de acțiunile executivului.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Imobil de patrimoniu reprezentativ pentru Muscel, distrus de interese şi indolenţă / Dezastrul de la Casa de Cultură Câmpulung, marcat şi la Tribunal

Citește și Administraţia câmpulungeană devine cel mai mare angajator din Muscel

Citește și Vandalism elegant cu biblioteca pe trepte

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

3 Comentarii

  1. ” … directorul a demisionat ” . // Ca-n gheara de fiara ori gura de lup, mai dulce-i pieirea // . N-asa, ca mai bine-i asa … directorase ; hodina vesnica sa ai /chiar „meriti” !

    • Ești penibil…. Cati nubvor mai fi ca el. Sau va veni unul tot asa ca primarita….

      • … Din cauza penibililor/ca tine a disparut ARO-Campulung !