Web Analytics

Încă 61 bilete de tratament balnear de la Casa de Pensii Argeș

de | 22.03.2023 10:27 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Casa de Pensii Argeș anunță într-un comunicat de presă semnat de Aida Ionela Enache, director executiv al acestei instituții, că i-au fost repartizate 61 de bilete de tratament balnear, pentru seria 3 din acest an, cu date de plecare în perioada 6-10 aprilie. Este vorba despre stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul institutiei www.cjparges.ro.

Citește și: La Mioveni se înființează Camera de Comerț și Industrie România-China, Filiala Argeș

Eliberarea biletelor se face în perioada 22 martie-31 martie, conform planificării anunțate telefonic fiecărui beneficiar.

Au rămas 18 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: 1 Mai – 2 bilete, Amara – 4, Bala – 3, Buziaș – 1, Geoagiu – 2, Moneasa – 2 și Pucioasa – 4.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, daca beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția” – se mai arată în comunicatul de presă al Casei de Pensii Argeș.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie să aibă la el cuponul lunii martie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *