Web Analytics

În vizorul primăriţei de la Câmpulung a intrat şi liderul de sindicat

de | 18.06.2021 10:02 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Nu doar ”puturoșii” din Primărie sunt luați la țintă de către primărița Câmpulungului; acum aceasta are o țintă mai importantă. Iar alegerea acesteia a venit în urma sugestiilor ciracilor de care s-a înconjurat și ale căror titulaturi maschează și atribuții de ținere sub observație a celor din instituție. Liderul de sindicat trebuie acum să dea explicații cu privire la o situație care nu a convenit stăpânirii, Stelian Ungureanu fiind angajat în cadrul Direcției de Asistență Socială, și aceasta aflată sub coordonarea Consiliului Local, nu a Primăriei. Un lider de sindicat care nu a avut reacție atunci când Elena Lasconi a modificat organigrama Primăriei, cu consecința disponibilizării mai multor angajați, unii dintre ei cotizanți la Sindicatul Liber din Administrația Locală Câmpulung ”Primus”.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Primul interviu amplu cu noul lider al Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu: „Nu-mi place sintagma «gulere albastre, gulere albe». Vreau să reprezint corect toate categoriile profesionale”

Citește și Scandalul banilor cheltuiţi aiurea la Salpitfor. Continuă ostracizarea liderei de sindicat care a dezvăluit totul

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii