Web Analytics

În Pitești și Mioveni: Produse de igienă pentru persoanele defavorizate

de | 14.01.2020 16:16 | Actualitate

Persoanele defavorizate vor primi gratuit produse de igienă de la stat. Acțiunea, finanţată din Fondul de ajutor european, va începe de miercuri 15 ianuarie a. c.. Beneficiarii sunt cei care primesc un venit minim garantat, alocație pentru susținerea familiei, precum și persoanele aflate temporar în situații critice de viață. Un pachet cu produse de igienă conține: periuțe de dinți, tuburi cu pasta de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți,  pungi de detergent pentru rufe.
Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele de igienă se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, ci doar se verifică datele).
Distribuirea produselor de igienă către persoanele îndreptăţite se va face, pe raza municipiului Piteşti, în cadrul unui centru de distribuire situat în Piaţa Smârdan, etaj II, intrarea B şi se va desfăşura după următorul program:
• Luni – Miercuri: 9:00 -16:00
• Joi: 9:00-18:00
• Vineri: 9:00-13:00

Această acțiune va avea loc, tot de miercuri, și la Mioveni, după un program al angajaților Direcției de Asistență Șocială din cadrul Primăriei Mioveni.

Acțiunea se derulează în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) nr. 223/2014 al Parlamentului European și ale Hotărârii Guvernului nr.784/2018, prin implementarea Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019-2021, finanţat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii