Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

În Joia Mare, concert al orchestrei de suflători la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 2 mai, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic susținut de orchestra de suflători a instituției, cu orchestrații semnate de Radu Clipa. Dirijorul concertului este Cătălin Ion, colaborator al Filarmonicii Pitești încă din studenție.
Născut la Slatina, în 1985, Cătălin Ion a studiat inițial vioara la Școala de Muzică „Dinu Lipatti” Slatina și la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” Pitești. A participat la numeroase concursuri și olimpiade naționale de muzică, la care a obținut premii importante. După absolvirea Liceului Militar de Muzică „Iacob Mureșianu” din București (instrumentul tubă, specific muzicilor militare) a urmat cursurile Facultății de Interpretare Muzicală (licență și master).

În Joia Mare, concert al orchestrei de suflători la Filarmonica Piteşti

În 2022 a absolvit studiile de master, specializarea stilistică dirijorală – dirijat orchestră la Facultatea de compoziție, muzicologie și pedagogie muzicală a UNMB. În prezent, este ofițer dirijor al Muzicii Militare a Brigăzii 1 Sprijin Manevră „Argedava”.
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
M.S.

Citește și „De ce să laşi totul pe 6 mai şi să vii la festivalul «Acas’ La Noi La Rociu»?”

Citește și Pase la Simfonie cu puştiul ministrei Muncii

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *