Web Analytics

„În februarie vom organiza o adunare generală în care vom decide sau nu o asociere cu Primăria Piteşti”

de | 19.01.2017 12:46 | Sport

13 Ionascu

# Afirmă Dan Ionaşcu, preşedintele FC Argeş 1953

# Dle preşedinte, în ce stadiu se mai află discuţiile cu autorităţile locale pentru asocierea cu SCM?
– Nu s-a mai discutat absolut nimic. Exact după a doua sau a treia întâlnire s-au sistat aceste discuţii pentru că nu aveau niciun rost. Noi avem o organigramă foarte bine pusă la punct şi acum în februarie vom organiza o adunare generală în care vom pune în discuţie această asociere, această discuţie cu pretenţiile Primăriei Piteşti, de a se numi FC Argeş etc. Practic în adunarea generală vom decide care sunt paşii următori de făcut în acest sens. Trebuie văzut ce vrea primăria, dar totul depinde de adunarea generală.
# Practic se va supune la vot în adunarea generală dacă se vrea sau nu o asociere cu autorităţile locale?
– Da. Aici se va discuta această problemă şi tot aici se va decide care este următorul pas care trebuie urmat.

„Discuţiile cu primăria s-au sistat pentru că nu puteam vorbi la nesfârşit aceleaşi probleme”

# Aţi stabilit o dată exactă pentru această adunare generală?
– Nu. Am vrea să o facem undeva pe la sfârşitul lunii februarie. Altfel nu putem pentru că statutul nostru asta prevede. Nu putem face alţi paşi pentru că nu ar avea nicio valabilitate şi nu ar avea nicio calitate. Discuţiile cu primăria s-au sistat pentru că nu puteam vorbi la nesfârşit aceleaşi probleme. Apoi, s-a întâmplat, ce s-a întâmplat şi cu dl Stroe… Este un regret foarte mare pentru noi, dar lucrurile vor merge înainte pentru că nu avem alte soluţii.
# Cine au fost cei care au sistat discuţiile? Dvs şi colaboratorii dvs sau reprezentanţii primăriei?
– Nu le-a sistat nimeni. Le-am spus care este organigrama noastră, care este statutul nostru şi că de fapt ne întâlnim şi discutăm discuţii. Înainte de toate trebuie să punem în discuţie problema asta în adunarea generală, acolo vom lua o hotărâre şi în momentul în care se va decide acolo să dăm curs invitaţiei primăriei, le vom solicita şi vom sta de vorbă mai departe şi vom vedea care sunt condiţiile. Dacă nu, vom merge pe linia noastră, vom vedea ce vom face în continuare. Nu puteam să ne întâlnim şi să discutăm la fiecare şedinţă aceleaşi lucruri pentru că nu se ştia nimic clar. Forul nostru de decizie este adunarea generală… Acolo vom face tot ce este de făcut. Vom pune în dezbatere, vom analiza, să vedem care sunt problemele. Poate sunt oameni care au alte idei, oameni care sunt sau nu de acord cu această asociere.
# Câţi membri are adunarea generală a FC Argeş 1953?
– 82 de persoane formează adunarea generală.
# Ce ne puteţi spune despre grupa de copii?
– Grupa de copii îşi continuă activitatea. Din această săptămână vor începe pregătirea. În funcţie de celelalte grupe, în funcţie de activitatea de la stadion, îşi vor face şi programul.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii