Web Analytics
scris luni, 02.01.2023

În doar 24 de ore, peste 5000 de intervenții ale angajaților MAI

În ultimele 24 de ore, angajații MAI au intervenit la 5.374 de evenimente, 3.555 dintre acestea privind mențineriea ordinii publice, iar 1.819 situațiile de urgență.

În doar 24 de ore, peste 5000 de intervenții ale angajaților MAI

Polițiștilor le- au fost semnalate 919 posibile infracțiuni, peste 19% dintre acestea fiind din oficiu. În baza probatoriilor administrate de polițiști în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 10 persoane, iar în urma investigațiilor desfășurate au fost identificați 5 autori în 2 dosare penale cu AN, aflate în evidență.

De asemenea, echipajele de poliție au depistat 9 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Conform datelor furnizate de MAI, polițiștii și jandarmii au prins în flagrant 164 de autori de infracțiuni, care au săvârșit 160 de fapte penale.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au reținut 306 permise de conducere și au retras 74 certificate de înmatriculare.

Polițiștii și jandarmii au constatat 2.969 contravenții pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 1,4 milioane de lei.

Dintre misiunile pompierilor, cele mai multe (1.506) au fost pentru acordarea asistenței medicale de urgență, 128 pentru stingerea de incendii și 8 pentru descarcerare. Pe parcursul intervențiilor pompierilor au fost salvate 16 persoane.

Piloții Inspectoratului General de Aviație au executat 11 misiuni aero-medicale, fiind salvate 9 persoane aflate în situații de urgență.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...