Web Analytics
scris marți, 09.06.2020

În ce condiții pot funcționa terasele restaurantelor. Ce a transmis șeful DSVSA Argeș

– Starea de întreținere a tuturor spațiilor, facilităților, echipamentelor și ustensilelor care se utilizează pentru recepția, depozitarea, prepararea, gătirea și servirea produselor alimentare;

În ce condiții pot funcționa terasele restaurantelor. Ce a transmis șeful DSVSA Argeș

– Asigurarea de dispozitive și substanțe biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor personalului lucrător, a spațiilor și facilităților, echipamentelor și ustensilelor precum și echipamente de protecție a personalului;

– Alimentele, materiile prime și ingredientele care se află în unitate să nu prezinte modificări organoleptice, risc de contaminare sau depreciere ;

– Aprovizionarea cu produse alimentare să se facă numai din unități autorizate/înregistrate sanitar

– Interzicerea manipulării alimentelor de către persoane care care nu dețin documente care să ateste starea de sănătate a acestora conform legislației medicinei muncii în vigoare;

– Implementarea de proceduri de autocontrol și bune practici de igiena bazate pe principiile HACCP.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Blocaje la Kaufland Câmpulung

Nu a trecut un an de când se căuta director pentru Kaufland Câmpulung și s-au ițit provocări diverse. Mai ales că nu a scăzut nici afluența celor...

Câmpulungul fără cap(ete)

Plecarea Elenei Lasconi la războiul contra sistemului a lăsat Câmpulungul pe mâinile acoliților care luni de zile au trebuit să se lupte pe plan...

Surplus de taxiuri la Câmpulung

De peste două decenii se chinuie administrația din Câmpulung să adapteze numărul autorizațiilor taxi atribuite în vederea efectuării acestui tip de...