În atenția utilizatorilor serviciului de salubrizare din municipiul Pitești

de | 31.05.2021 14:44 | Actualitate

Salubritate 2000 S.A. informează utilizatorii serviciului de salubrizare că în ziua de marți, 1 iunie 2021, activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.

Operatorul recomandă abonaților casnici ca, în cazul în care marți, 1 iunie, aceștia au zi de colectare, să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare.

 

Citește și Transportau material lemnos pe drumurile publice din Argeș fără documente legale

 

În vederea stopării și limitării răspândirii virusului SARS-COV-2, precum și a protejării personalului serviciului de salubrizare și a utilizatorilor, astfel încât activitatea să nu fie afectată și operatorul să asigure continuitatea serviciului în condiții optime, abonații casnici sunt rugați să întreprindă măsuri de dezinfectare a mânerelor de prindere a pubelelor, atât înainte de a fi scoase la poartă, cât și după trecerea echipajelor.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii