Web Analytics

În atenția suporterilor alb-violeți pentru deplasarea de la FC Hermannstadt

de | 2.02.2023 16:38 | Actualitate, Home, Sport

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul Municipal, din Sibiu, se va disputa meciul dintre FC Hermannstadt și FC Argeș, din cadrul etapei a 24-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: ”Stadion Municipal Sibiu”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Sibiu și până la stadion, sâmbăta, în jurul prânzului, vor face aproximativ 15 de minute. Parcarea de la stadion este disponibilă doar pentru suporterii care fac deplasarea în mod organizat.

Citește și Ultimul meci pentru echipa de baschet a Piteștiului în Sala Sporturilor din Trivale

Vulturii care aleg să facă deplasarea folosind trenul ca mijloc de transport, vizavi de Gara Sibiu vor găsi o stație de autobuz de unde pot lua autobuzul numărul 5. De acolo vor merge până la stația Bazin Olimpia, după care vor merge pe jos aproximativ 7 minute până la stadion.

Prețul biletelor este 20 lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete aferentă intrării oaspeților din cadrul stadionului Municipal. Dacă ajung mai devreme, Vulturii au la dispoziție mai multe restaurante și cafenele în proximitatea stadionului Municipal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole