Web Analytics
scris vineri, 03.11.2023

Îmbunătățirea mediului de muncă în era digitală, un deziderat al Inspecției Muncii

Inspecția Muncii a organizat în luna octombrie a anului 2023, în centrele regionale: Timiș, Galați, Dâmbovița și Cluj, simpozioane în cadrul cărora au fost prezentate lucrări științifice în domeniul securității și sănătății în muncă.

Îmbunătățirea mediului de muncă în era digitală, un deziderat al Inspecției Muncii

În acest an, Inspecția Muncii București prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, în  parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara și Punctul Focal al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă, a organizat în data de 17 octombrie 2023, Webinarul ”Sănătate și securitate în muncă în era digitală” .

În cadrul acestei conferințe, inspectori de muncă din cadrul I.T.M. Argeș au elaborat și  prezentat lucrări științifice alături de instituțiile partenere arondate județului Timiș: ITM Brașov, ITM Caraș-Severin, ITM Dolj, ITM Gorj, ITM Hunedoara, ITM Mehedinți, ITM Olt, ITM Sibiu, ITM Vâlcea, precum și de inspectori de muncă din cadrul ITM Timiș.

Citește și ITM Argeș. Informare măsuri în vederea eliminării riscurilor de accidentare a lucrătorilorca urmare a surpării de maluri

Prin cele peste 20 de lucrări științifice, conturate în jurul temei propuse, care urmează să fie publicate într-un volum, se urmărește stimularea colaborării pentru transformarea digitală sigură și productivă a muncii.

Proiectarea, dezvoltarea și utilizarea sistemelor    digitale, utilizate în spijinul lucrătorilor, sunt centrate pe factorul uman, oamenii fiind cei care dețin în continuare controlul.

Toate eforturile specialiștilor sunt îndreptate spre îmbunătățirea mediului de muncă pentru lucrători și asigurarea de locuri de muncă sigure și sănătoase pentru toți angajații din România, anunță printr-un comunicat de presă, inspectorul șef al ITM Argeș, Anița Neacșu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *