Web Analytics

ÎMBRĂȚIȘĂM, CU SPERANȚĂ, ANUL NOU!

de | 27.12.2021 08:58 | Actualitate

Așteptăm cu nerăbdare și cu emoție Anul Nou pentru că ne-am pus în darurile sale toate speranțele de mai bine. Fii rodnic pentru fiecare dintre noi, 2022! Fii rodnic pentru asistenții medicali neobosiți care au fost atât de încercați în ultimii doi ani!

CITEȘTE ȘI: Studenții au dus la Guvern cozonac cu rahat în semn de protest pentru alocarea bugetară din acest an!

Ei au fost și sunt mereu de veghe, mereu cu inimile deschise și cu vorba caldă pentru pacienți și pentru aparținători. Ei au fost și sunt mereu umărul și sprijinul medicilor împreună cu care au făcut și fac echipe pentru viață înfruntând, curajoși, pandemia de COVID-19. Au fost numiți ,,Eroi” și, așa cum a spus Nicolae Steinhardt, „s-ar putea ca definiția eroismului și sfințeniei să nu fie decât aceasta: să faci imposibilul posibil”.
Asistenții medicali au reușit imposibilul. Cu eforturi și sacrificii uriașe, au reușit să salveze nenumărate vieți.
Dăruiește-le, înzecit, 2022, din roadele tale pentru că asistenții medicali știu că ,,dar din dar se face Rai” și din ceea ce primesc vor dărui mai departe. Dacă le dăruiești putere, din puterea lor vor dărui fiecărui pacient, dacă au sănătate o vor pune în slujba semenilor, dacă le sporești încrederea și blândețea exact pe acestea le vor dărui celor pe care îi îngrijesc.
Dăruiește-le ce își doresc pentru ei și pentru cei dragi, tot ce au nevoie și le este de folos!
Te așteptăm cu speranță, An Nou, cu credința că tuturor asistenților medicali și nouă, tuturor argeșenilor, ne vei fi acoperământ bun și ghid potrivit pentru calea ce ni se deschide în noaptea dintre ani.

CITEȘTE ȘI: CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX: 27 decembrie – Sfântul Ștefan, primul martir creștin

Învață-ne să fim recunoscători pentru tot ce avem și să primim cu înțelepciune darul acesta al anului ce va urma, să dăm rostul cuvenit fiecărei clipe pe care ne este îngăduit să o trăim și fiecărui om pe care ne este îngăduit să îl avem în preajmă!
An Nou cu sănătate și cu toți cei dragi aproape!

Cu prețuire,

ESTERA STĂMOIU,
președinte Ordinul Asistenților Medicali Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii